Bruktavdeling

Vinteren nærmer seg, og de første ski-anleggene har allerede åpnet. Har du kontroll på utstyret du trenger, og kanskje ikke trenger for sesongen? Vi tar både utstyr og klær i innbytte dersom du trenger noe nytt, og er du litt på budsjett kan det være gull å finne i brukt avdelingen vår.

Vi tar imot alt av utstyr som vi fører i butikken. Har du utstyr liggende som fortsatt er helt greit, men som du har vokst fra eller gått videre fra? Kom innom med det da vel, så finner vi et nytt hjem til dette hos noen som trenger det mer enn deg. Utstyr og klær må være helt og funksjonelt, men vi gjør også en innsats for at det skal være tipp topp og klart til bruk.

Har du lyst til å komme i gang med snowboard eller splitboard, men budsjettet strekker ikke til? Vi kan gjerne hjelpe deg med å sy sammen utstyret du mangler, og ved å handle fra bruktavdelingen kan du spare penger men samtidig få samme gode hjelpen som om du velger å kjøpe nytt.

Bruktavdelingen finnes kun i fysisk form, så det er bare å finne frem pedalene og tråkke seg en tur innom Øvregaten. Du må jo ha litt frisk luft av og til, og en bytur har du ikke vondt av?

Vi sees!