Step-On Sko

Vi tror at Step-On har kommet for å bli, og at markedet nå er klar for denne type løsning. Fremdeles er folk litt forsiktig med å investere i systemet, og det er det flere grunner til. Først og fremst er Step-On et proprietært system. Det vil si at du må kjøpe både bindinger og boots med Step-On interface. Step-On utstyret ligger også i øvre pris segment.

Hos oss kan du teste før du eventuelt bestemmer deg. Er du nysgjerrig eller vurderer Step-On har vi utstyr du kan ta med deg på fjellet. Vi har litt begrenset med størrelser på boots, men ta gjerne kontakt eller kom innom hvis du ønsker å teste dette.

Vi måler helst foten din for å finne det beste utgangspunktet, enten du har bred eller smal fot og høy eller lav vrist. Enkelte vil også trenge innleggs såler. Dette finner vi best ut av om du kommer innom butikken til oss.

Vi varmetilpasser for alle kunder som kjøper boots i den fysiske butikken. Dette er inkludert i prisen du betaler for bootsene. Har du kjøpt bootsene et annet sted hjelper vi deg gjerne. Da koster det eventuelt 300,- pr. par.

Rabatt %
-30%
kr 5 899 kr 4 129
Rabatt %
-30%
kr 5 299 kr 3 709
Rabatt %
-30%
kr 4 399 kr 3 079