Om Brim & Tindar

Brim & Tindar fasade.jpg

I Bergens eldste handlegate finner du en helt spesiell butikk. Brim & Tindar er en entusiast drevet butikk for brettfolket. Med utgangspunkt i sidelengs aktiviteter har vi satt sammen et utvalg av varer fra produsenter vi selv liker. Hos oss finner du også klær, sko, turutstyr og tilbehør som passer perfekt med en aktiv livsstil.  Vi har vokst opp i brettmiljøet, og dette har preget oss. Vi er entusiaster, og vi er her for å dele entusiasmen vår med deg. Hos oss kan du få en kopp kaffe og sette deg ned. Vi legger til rette for den gode praten, og man trenger absolutt ikke å kjøpe noe for at det skal gi mening å ta en tur innom.

Brim & Tindar er på mange måter en ny og oppgradert versjon av butikken "Base" som gjennom nesten 15 år var en sentral del av "snow-skate-surf" miljøet i Bergen. Brim & Tindar er en helt spesiell butikk. En faghandel for sidelengs folket, med et selektivt utvalg av brett, utstyr, og det meste som trengs for å være på tur med brettet uansett årstid. Vi streber etter å samle alt det beste utstyret under ett tak. Kombinert med årevis av erfaring, og med mål om å yte service som går utover det du kan forvente, er vi trygge på at vi kan hjelpe deg med en trygg og god handel.

Alle ansatte har drevet aktivt med snowboard, skateboard og surfing gjennom livet, og tenker egentlig sidelengs. Vi har brukt mye tid på fjellet, i skate hallen og i bølgene. Den største gleden er å dele, og vi vil veldig gjerne dele med deg. Vi har jevnlige aktiviteter i butikken som du ikke vil gå glipp av, turer, demoer og kurs. Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg det som går ned. Kom gjerne innom butikken for en prat og en kopp kaffe.