Verksted

Vi har et ganske komplett snowboard verksted i kjelleren, og kan tilby det meste av vedlikehold og reparasjoner. Det eneste vi ikke har utstyr til er stein/plan sliping. Har du en skade på et brett er det stor sannsynlighet for at vi kan hjelpe deg. Hos oss får du også hjelp til lettere reparasjoner på surf og SUP brett. Vi kan hjelpe deg med såvel soft-tops som polyester og epoxy brett. Ved større skader har vi godt med kontakter til folk som tar private oppdrag i stort sett hele landet. 

Ta gjerne bilde(r) av skaden og send oss en epost med beskrivelse til post@brimogtindar.no

Prisliste:

Prepping av snowboard:

Inkluderer rens av såle, metningsvoks, sikling og børsting av struktur.

Kr. 250,-

Sliping av kanter:

Inkluderer rens av såle, metningsvoks, sikling, sliping av såle og sidekant og børsting av struktur.

Kr. 400,-

Reparasjon av såle:

Pris på forespørsel.

Fra kr. 400,-

Reparasjon av stålkant og sidevegg:

Pris på forespørsel.

Fra kr. 400,-

Reparasjon av binding:

Pris på forespørsel. Vi har det meste av reservedeler til Union, Nitro, Spark og NOW bindinger på lager.

Fra kr. 50,-

Reparasjon av snowboard støvler:

Pris på forespørsel. Vi kan lime såler, men det beste du kan gjøre er å levere til en skomaker. Har du problemer med BOA systemet kan du enkelt få tilsendt et "reparasjons kit" direkte fra BOA

 

 

Vi kan også være behjelpelig med reparasjoner på feller og annet utstyr som klær, sekker og sko. I de fleste tilfeller vil vi anbefale kunden om selv å ta direkte kontakt med skomaker eller syerske. Vi har våre tips til hvor du kan få god hjelp til det meste. I mange tilfeller er det lønnsomt å reparere fremfor å kjøpe nytt, og når vi gjenbruker blir vi ofte mer kvalitetsbevisst. Vi støtter derfor opp om gjenbruk, og vil strekke oss langt for å hjelpe kundene våre med å få reparert skadet utstyr.