PowPow

PowPow er kategorien for deg som leter etter et pudderbrett. Det er ikke mulig å treffe 100% på kategorisering av brett, da ulike kjørere kan få ulik opplevelse av et og samme brett. Her finner du likevel våre anbefalinger når det er snakk om rene pudder brett. Det er et stort spenn i brettene. Du finner kortere og bredere brett som er mer sving villige og lengre direksjonale brett som er mer stabile i høyere fart. Mange av brettene vil også fungere godt i løypene.

Er du usikker på hva du bør tenke på  eller hva du bør velge? Du er selvsagt velkommen innom butikken vår i Øvregaten i Bergen, eller du kan sende oss en e-post. Du kan gjerne også ringe oss, så skal vi hjelpe deg med å finne det som passer deg best!

Kjøper du bindinger sammen med brett får du alltid 10% rabatt på begge deler. Kjøper du i tillegg boots får du 15% på hele pakken. I butikken i Øvregaten trekker vi rabatten med det samme, mens vi i nettbutikken må gjøre dette manuelt. Hele summen vil bli reservert, men vi belaster kun kortet ditt med rabattert pris. 

Rabatt %
-30%
kr 7 099 kr 4 969
Rabatt %
-30%
kr 7 099 kr 4 969
Rabatt %
-30%
kr 8 399 kr 5 879
Rabatt %
-30%
kr 6 399 kr 4 479