Sjøsaker

Varenr.
TS112
Lager
På lager
Pris
kr 399

Vekt
• Taremiks – 40g
• Flammehav – 55g
• Taresalt – 50g
• Søl – 25g

Holdbarhet: Se pakning for best før dato.

Oppbevaring: Oppbevares tørt, lukket og ikke i direkte sollys.

Allergier: – Inneholder ingen kjente allergener.

Kan inneholde spor av; Skalldyr – allergikere bør konsultere lege før inntak av tang og tare da det kan forekomme spor av skalldyr i viltvoksende tang og tare.

I pakken med Godsaker fra havet får du 4 forskjellige tare krydder som gjør at du enkelt kan komme i gang med å inkludere tang og tare i hverdags maten. Taremiks er et fantastisk krydder med blanding av de mest smakfulle tare typene og er ideell til bruk i gryteretter, supper og sauser. Søl er en av de mest kjente og mest brukte tarene. Flammehav er et unikt chilikrydder basert på japansk Furikake og passer ekstra godt til kjøtt, ris, sopp og laks. Taresalt er salt som også inneholder jod fra Stortare.

Flammehav – Et knallgodt krydder med chili, fingertare, sesamfrø. Passer godt til både kjøtt- og fiskeretter, samt salater og supper.

Taresalt – Et salt man kan spise med god samvittighet. Her reduserer man saltforbruket med 15% samtidig som man får den unike umami smaken og de gode næringsstoffene fra fingertaren.

Taremiks – Et fantastisk krydder med blanding av de mest smakfulle taretypene og er ideell til bruk i gryteretter, supper og sauser.

Søl – En av de mest kjente og mest brukte tarene. Med søl på maten får du en heftig smaksforsterker og med den flotte lilla fargen setter den også en fin farge på rettene den blir brukt i.

Fordeler - Med Starter-kittet får du en perfekt sammensatt pakke som gjør at du kan ta i bruk tang og tare i all matlaging.

EAN
3111545556575
Enhet
Stk.
Merke
Sjøsaker