Mistral SUP Sunburst Air 10.5 Pakke

Mistral

Varenr.
5011592
Lager
På lager
Pris
kr 4 999
Før
kr 10 450
Rabatt
kr 5 451
  • Lengde 320 cm
  • Bredde 82 cm
  • Tykkelse 15 cm
  • Volum 310 liter

Sunburst Club Air brettet er et allround brett med en klassisk form, Brettet er designet og konstruert ved hjelp av et kraftig, slitesterkt dropstitch-stoff for å være holdbar for både familier, til fritidsbruk og for å håndtere kommersielt bruk. Pakken Inkluderer bag, brett, åre, bånd, pumpe, reparasjons sett og finne.

Ultrakomfortabel EVA-dekke med høyt grep. Fremmer langvarig fotkomfort og reduserer tretthet, hjulpet av høye nivåer av grep og trekkraft for padlekontroll og forbedret stabilitetsnivå. Hevet skum-trinn-bak-pute for økt selvtillit når du utfører skritt tilbake, beskytter hælen din og gir ekstra nivåer av tilkobling med brettet for ytterligere å nyte trick-padling-bevegelser. Nesepute plassert under baugen, beskytter mot støt og slitasje. Laget av kraftig polykarbonat. Inneholder slepe- og fortøynings-D-ring i rustfritt stål for bekvemmelighet og sikkerhet. Nesemontert H4-ventil testet til 60psi. Frontmontert posisjon, gir overlegen enkelhet å fjerne luft fra det indre kammeret ved tømming og folding. Brett fra halen til bøy for å fjerne luft fra kammeret. Grunnmateriale er av typen KDT15000 enkeltlags PVC-dråpesydd med 15 000 vevde polyestertråder/m2. Det gir ultrahøy tetthet, lett vekt,  drop-stitch-teknologi, gir høye nivåer av langsgående stivhet, reduserer brettets flex, forbedret kjørekomfort, hastighet over vann og kontroll under føttene.


Inkludert utstyr:

Bag
Størrelse 100 x 48 x 20 cm. Brede myke håndtak, kraftig forsterkede håndtaksstropper, netting på forsiden, 2-veis glidelås på toppen, stropper med justeringsspenne på toppen, finnelomme innvendig med borrelås, lomme for åre innvendig med borrelås, stropp med borrelås for på holde reparasjonssettet.

Padleåre
En tredelt justerbar åre som består av et karbonkomposittskaft (30% Carbon / 70% GRP) er inkludert for en forbedret padleopplevelse. Det slitesterke polykarbonatbladet er formet for å gi maksimalt grep i vannet.

Leash / Sikkerhetsline
Den medfølgende 10-tommers opprullede sikkerhetslinen festes til D-ringen på bakre dekk, den polstrede mansjetten passer under kneet eller rundt ankelen. 

Fin
Inkluderer en Mistral-designet blå sølvtupp polykarbonat 8" høyytelsesfinne med akkurat nok vinkel til å holde den ugressfri samtidig som den opprettholder effektiv sidestabilitet. Bonuskvalitet ' flex' finne er inkludert i pakken og er ideelt for grunt vann.

Pumpe
Vår dobbeltvirkende pumpe, satt til dual-action, blåses opp både ved opp- og nedslag. Bruk for de første 5-6 psi av oppblåsing. Sett til enkeltvirkende,slik at luft kommer kun inn på nedslaget. En trykkmåler indikerer internt trykk. 61,5 x 26 x 7,55.

Reparasjonssett
Inkluderer PVC-lapper og kontaktlim for enkle reparasjoner. Halvblås platen, rengjør området med aceton, slip med 150 kornpapir, påfør kontaktlim jevnt på lappen og platen, påfør lappen med trykk, la stå i 24 timer.

Vedlikehold
Inspiser sømmer regelmessig, utfør reparasjoner med reparasjonssett som følger med. Stram ventilen med skrunøkkelen som følger med hvis det lekker luft. Fjern gjenstridige merker med white spirit eller PVC-rens. Ikke bruk skurende kremer eller pads. Unngå langvarig sterk UV-eksponering.

Oppbevaring
Deflatert; Fjern finne, skyll brettet med ferskvann, håndkle eller lufttørk. Tøm luft og brett pent, legg i posen, oppbevar innendørs i et tørt, godt ventilert rom. Unngå fuktige varmekilder. Oppblåst: gjenta alle trinn, tøm delvis luften til 8psi.

EAN
5011592
Enhet
Stk
Merke
Mistral